Kelebihan pemasaran digital dalam perniagaan epi-1

KELEBIHAN ONLINE MARKETING / DIGITAL MARKETING DALAM PERNIAGAAN.

Di sini akan kami berkongsi kelebihan online marketing atau digital marketing, Sedikit berbeza dengan tradisional marketing. Dizaman di mana internet menguasai kehidupan harian kita. Ini antara kelebihan yang wajib anda tahu sebagai pemilik perniagaan kenapa pentingnya Digital / Online Marketing.

MENGHUBUNGKAN JUTAAN PENGGUNA INTERNET

Ketika ini kira-kira 80% pengguna internet mencari & mengenal pasti info sesuatu perniagaan, produk atau perkhidmatan melalui internet. Bakal pembeli akan menmbuat “research” melalui internet sebelum membeli sesuatu produk atau pun service, Pengguna juga akan share jika hasil produk atau service yang mereka beli memuaskan hati mereka, baik di sosial media mahu pun mulut ke mulut.

Sebagai pemilik perniagaan anda perlu bijak untuk mencari mereka, Hubungi mereka melalui platform sosial media yang ada seperti Facebook (Pages, Group atau pun Friendlist ), Instagram, Google, Email, Youtube & lain-lain platform. Apa yang penting anda sebagai usahawan perlu tahu mencari mereka, tukarkan mereka daripada prospek kepada pelanggan setia anda.

Chop-chop, kita rehatkan minda dulu ya guys,
Kita akan bersambung kembali perkongsian ini lagi.

Jika anda rasa apa yang kami kongsikan ini memberi manfaat kepada anda silakanlah “likes”, “Comment” & “Shares” agar pemilik perniagaan yang lain juga mendapat manfaat yang sama seperti anda.

Ada sebarang pertanyaan mengenai Online Marketing??

Hubungi kami sekarang di:-

www.wasap.my/60165877769/TeamDaimix

#daimixmedia #digitalizeyourbusiness #lokalbah #sabahstores #sabah #sayangsabah #kkcity #businesslocal #localsabahan #onlinemarketing #teamdaimix #DigitalMarketings

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *